Bert van Heerenwww.heerenconsultancy.nl
“Ik beveel Stephany van harte aan bij mijn contacten. Stephany is een prof pur sang.”

Robert van Unen
“Stephany heb ik leren kennen als iemand die een flinke dosis mensenkennis in huis heeft. Zij is afgestudeerd psycholoog  en meester in de rechten waardoor ze snel en doeltreffend hulp kan bieden. Dit alles in een ontspannen en informele sfeer.  Een kleine investering in jezelf die beslist de moeite waard is!”

Masja Diehl www.schoonmaakaanhuis.nl
“Ik kan Stephany zeer aanbevelen. Stephany heeft mijn algemene voorwaarden en een overeenkomst voor mij nagekeken. Omdat mijn bedrijf werkt onder een speciale wet is het voor mij altijd lastig om dit goed uit te leggen. Stephany luistert goed, maar ze zoekt ook alles goed uit. Overlegt goed tussendoor en komt langs om alles met je door te nemen zodat je tevreden bent met het resultaat! Er stonden veel meer zaken die zeker zeer belangrijk zijn voor mijn bedrijf in mijn algemene voorwaarden waar ik niet aan had gedacht. Stephany geeft een hoge kwaliteit tegen een hele goede prijs! Ik ben een tevreden klant en zal zeker vaker gebruik van haar diensten maken. Dank je wel Stephany.”

Ronald Pessel  – www.colourfulworld.nl
“Hierbij wil ik je bedanken voor de snelle hulp en ondersteuning die je mij onlangs gegeven hebt. Mocht ik in de toekomst nog met juridische vragen zitten, dan zal ik zeker niet aarzelen om jou daarbij weer in te schakelen en ik zal jouw bedrijf dan ook verder aanbevelen indien ik verneem dat iemand juridische hulp goed kan gebruiken.”

Dhr. R. C. uit Maarssen
“Na mijn ontslag ben ik naar Integritas Solutions gegaan voor juridisch advies. Stephany heeft mij op een professionele manier geholpen en denkt goed met je mee. Communicatie was duidelijk en advies was goed onderbouwd. Ik kon met een goed gevoel weer verder.”

Mevr. O. Staal 
“Mijn dochter zat met een huurgeschil waarvan wij niet wisten wat we er mee aanmoesten. We zijn bij Stephany terecht gekomen voor advies. Zij heeft het een en ander voor ons uitgezocht en op papier gezet en ons aangeraden met de zaak naar een advocaat te gaan. De documenten die Stephany gemaakt had kon onze advocaat goed gebruiken, dit scheelde ons weer advocaatkosten. Verder hebben wij het contact met haar als prettig en persoonlijk ervaren.”

Mevr. S. uit Noordwijkerhout
“Enorm bedankt voor je goede en lieve advies. Ben je ontzettend dankbaar en ben blij dat ik je heb leren kennen.”

Michiel de Valk – Editionz
“Doordat Editionz een variatie aan creatieve diensten aanbied, was het opstellen van algemene voorwaarden een behoorlijke uitdaging. Toch heeft Stephany mij vakkundig en adequaat kunnen helpen. Zeer tevreden met het eindresultaat.”