Wie ben ik?

Mijn naam is Stephany Soewarso,  psycholoog en Civiel Jurist. Mijn ervaring is breed. Zo ben ik ervaren met studie- en loopbaanbegeleiding, persoonlijke begeleiding en het trainen van communicatieve vaardigheden. Ook heb ik verschillende functies gehad in het onderwijs aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van Universiteit Leiden.

Ik vind het een uitdaging mensen uit een ongewenste situatie te helpen en daarbij de aandacht te richten op het denken in oplossingen, niet in problemen. Het is mijn overtuiging dat iedere negatieve situatie de kans biedt om te groeien. En daar ligt mijn passie: mensen helpen negatieve situaties als kansen te zien en hen te leren hoe ze van lemons limonade kunnen maken

 

Visie

Mijn ervaring met betrekking tot juridische dienstverlening is dat in sommige gevallen juridisch advies alleen niet voldoet en persoonlijke begeleiding nodig is om (sneller) tot het gewenste resultaat te komen. Daarbij zie ik het zo: ”geef een man vis en hij heeft een avond te eten, leer een man vissen en hij zal nooit meer honger hebben.” Met andere woorden: nadat iemand de tools heeft gekregen om met een specifiek conflict om te gaan, zal hij in toekomstige conflict situaties ook beter reageren en tot een oplossing kunnen komen. Verder ben ik van mening dat iedereen recht heeft op zijn/haar recht. Juridisch advies moet dan ook voor iedereen toegankelijk zijn.

Op grond van deze gedachten is Integritas Solutions ontstaan.